maanantai 25. syyskuuta 2017

Vähän niinku ranchilla


Nyt ei puutu enää monta palaa tästä talosta! Tänään saatiin terassilasitus paikalleen, lasitushan otettiin osana Design-Talon muuttovalmista talopakettia, joten helppoa oli tämäkin homma. Eipä siinä asennuksessa kauan Lumonin miehillä kestänyt. Jälki on siistiä ja tarkkaa.


Valitsimme puitteelliset, sivuunliukuvat lasit. Niissä on hauskalla tavalla sama visuaalinen ilme kuin osassa talon ikkunoita - korkeita ja kapeita tummilla kehyksillä. Ehkä pieni tuulahdus myös entisaikojen lasiverantoja puitteiden ansiosta? Puitteiden ja liukukiskojen väri on sama kuin talon muunkin "tilpehöörin" eli perustummanharmaa (RR23).



Lasit liukuvat auki terassin joka seinustalla, pisimmällä sivulla kahdessa osassa keskipalkista molempiin suuntiin. Pakolliset kiinteät lasiosuudet sijoitettiin terassin kulmiin, jolloin niihin voi sijoittaa kätevästi vaikka huonekalun, ison kukkaruukun tai korin. 


Vetokahvat ovat melko lailla eleettömät, mutta tukevat. 

Ja lasiterassihan on valtava, 20 neliömetriä. Ah, kyllä kelpaa!

3 kommenttia:

Kotitalolla ilahdutaan kommenteista!

Terkkuja taloesittelystämme

Tämän illan FAQ: Mikä tämä lattia on?  Timberwisen harjattu ja extrememattalakattu Select-tammiparketti Nordic-sävyssä. Mikä ...