tiistai 10. lokakuuta 2017

No ne portaat



Bye bye kiikkerät ja jyrkät raskaportaat! 

Portaiden asennus nostatti kevyttä (tuskan)hikeä nostatti sekä porrasasentajille että paikalle olleelle puusepälle että Villelle. Raa'alla lihasvoimalla ja muutamalla kuormalavalla saatiin portaat tipautettua paikoilleen. Yksi ilmanvaihtoreikä osui sopivasti reisipuun kohdalle, joten sekin siirrettiin lennossa alaspäin. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin, Westwoodin portaat istuvat porraskuiluun kuin hanska. 



Portaat ovat umpinaiset (niiden alle jää kätevä porraskomero eli Harry Potterin koti, kuten siskontyttöni totesi). Reisipuut ja kaiteet ovat valkoiseksi maalattua mäntyä. Askelmat ovat valkolakattu tammea, joka sopii hienosti parkettiimme.



Kompromissit kuuluvat rakentamiseen. Tämän verran annoimme periksi alkuperäisestä toiveesta saada täysin suorat portaat. Ilmansuuntien, näkymien ja rakennuksen ulkomittojen rajatessa asiaa oli pakko kiepauttaa portaiden yläosaan 90 asteen käännös. 



Käännöksen jälkeen aukeaa onneksi tämä näkymä, pariovista pääsee aurinkokannelle eli isolle avoparvekkeelle.  Yläaulasta tulee Netflix-lounge teineille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotitalolla ilahdutaan kommenteista!

Terkkuja taloesittelystämme

Tämän illan FAQ: Mikä tämä lattia on?  Timberwisen harjattu ja extrememattalakattu Select-tammiparketti Nordic-sävyssä. Mikä ...