torstai 27. huhtikuuta 2017

Hyvä elämä!


Peltikatto naputeltiin eilen valmiiksi. Katto on talopakettiin kuuluva peruskatto, Ruukki Classic ja väri sama tummanharmaa kuin ikkunoiden ulkopuitteissa. Talon päätyyn jäävä pikkuparveke on jo kaiteita vaille valmis. 

Terassien lattiat ovat myös valmiit. Vaakalaudat rytmittävät terassia nätisti kannatuspalkkien kohdilla, visuaalisesti sopii merihenkiseen miljööseen. Työn jälki on kauttaaltaan todella siistiä!

Ja tuo terassi on valtava! Ja ihana juuri siksi! Lasitamme talon pidemmän sivun terassista kaksi palkkiväliä (talon kulmasta isojen ikkunoiden väliin asti). Siihen mahtuu ruokapöytä tuoleineen ja sohvaryhmä, sillä tilaa on pienen yksiön verran eli liki 21 neliömetriä. Lasitetun terassin päälle tulee avoin parveke, "sun deck", joka tietenkin on täsmälleen yhtä suuri. 


Tontille tuli sata paalia eristeitä. Valitsimme talopakettiin Ekovilla-eristeet sekä niille kaveriksi Intello-höyrynsulkukankaan. Terveet rakenteet ovat tavoitteena ja tämä valinta oli yksi tätä toivottavasti edesauttavista tekijöistä. Luonnosvaiheessa veivasimme myös aika kauan sitä, että saimme kosteat tilat sijoittumaan mahdollisimman kompaktisti molemmissa kerroksissa.





Siinäpä mieltä ilahduttava tuotelupaus: "Hyvä elämä". 





4 kommenttia:

  1. No Wau! Onpa Teillä edistytty! :) On varmasti upea tunne, sitä odotellessa! :)

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllä on moneen kertaan taivasteltu, että miten voi viikossa päästä näin pitkälle! Okei, no sisätilat on vielä melko karut, sepeliä vaan. :-)

    VastaaPoista
  3. wow . Ekovillaa on meillekin tulossa toiv. ensi viikolla olisi katto valmis

    VastaaPoista

Kotitalolla ilahdutaan kommenteista!

Terkkuja taloesittelystämme

Tämän illan FAQ: Mikä tämä lattia on?  Timberwisen harjattu ja extrememattalakattu Select-tammiparketti Nordic-sävyssä. Mikä ...