sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Kattokin jo pään päällä

Neljässä päivässä talo on edistynyt aivan uskomatonta tahtia. Säiden puolesta meillä oli pystytyksessä erittäin hyvä tuuri. Kaksi päivää paistoi aurinko siniseltä taivaalta. Kun aluskate oli saatu paikoilleen, taivas hämärtyi ja alkoi sataa. Silloin oltiin jo hienosti säältä suojassa!


Aluskate kestää vettä, mutta ei massiivista lumikuormaa. 

 

Sisätiloissa ollaan uteliaina arvioitu ikkuna- ja oviaukotuksen onnistumista. Tässä kurkistus tulevaan keittiöön. Kaksiosainen ikkuna sijoittuu tiskialtaan päälle ja näyttää juuri sellaiselta kuin halusimme - ei yhtään liian pieneltä, vaan sopivasti "vanhanaikaiselta". Kaikki kaksiosaiset ikkunat ovat avattavia ikkunoita, emme halunneet huijauksia eli pelkkiä päälle napsautettavia jakopuitteita. Sitäpaitsi avattavuus on olennaista, haluan kuulla luonnon äänet! Keittiöputken päästä lasiovesta on kulku isolle lasitettavalle terassille.


Näkymä pääsisäänkäynniltä talon läpi. Aika kivasti näyttää onnistuneen tuon pitkulaisen kiinteän ikkunan sijoitus! Katse kulkeutuu kantavaa väliseinää viistäen ikkunaa ja valoa kohti. 

Näkymä yläkerrasta päämakkarin nurkasta (nyt kun väliseiniä ei vielä ole). Keskelle jää pieni aulatila, josta kulku parvekkeelle lasisista pariovista. Aulan molemmin puolin sijoittuvat lasten makuuhuoneet, joissa on samanlaiset kaksiosaiset ikkunat kuin alakerrassa keittiössä. Oikein somat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotitalolla ilahdutaan kommenteista!

Terkkuja taloesittelystämme

Tämän illan FAQ: Mikä tämä lattia on?  Timberwisen harjattu ja extrememattalakattu Select-tammiparketti Nordic-sävyssä. Mikä ...