perjantai 14. huhtikuuta 2017

Tavaraa pukkaa


Raksatähystäjämme (a.k.a anoppi & appi) ilmoittivat, että tavaraa pukkaa tontille. Vaikka olemme sopimuksessamme sisällyttäneet tavaran vastaanoton ja suojauksen Design-Talolle, niin onhan sitä pakko aina mennä vähän kurkkaamaan, jotta mitä tulee. Näppärästi siellä nosteltiin tavaraa peräkärryn ja veneen viereen. 


Asumme muutaman sadan metrin päässä tontilta, joten käymme patsastelemassa ihan koko ajan.  Tällä kertaa kyydissä olivat kattotuolit ja varmaankin ne alajuoksupuut vai mitä ne nyt onkaan. Kaikki nätisti peiteltiin ja hyvä että niin tehtiin, koska seuraavana yönä satoi lunta. 

Hassua ajatella että reilun viikon kuluttua talonrunko on sitten kasassa! 

2 kommenttia:

  1. :) Kiva, että asutte niin lähellä . Se on kätevää. Me muutettiin marraskuun alussa vuokralle kun saatiin edellinen talo myyytyä. Asutaan alle 100 metrin päästä raksalta.

    VastaaPoista
  2. No ei teilläkään kyllä oo pitkä matka raksalle! Helpottaa kyllä raksa-arjen säätämistä, kun on helppo pistäytyä. Tosin muuttomatka on vähän hassun lyhyt ja siten rasittava, ehkä niitä sitten peräkärryllinen kerrallaan viedään...aikanaan. :-)

    VastaaPoista

Kotitalolla ilahdutaan kommenteista!

Terkkuja taloesittelystämme

Tämän illan FAQ: Mikä tämä lattia on?  Timberwisen harjattu ja extrememattalakattu Select-tammiparketti Nordic-sävyssä. Mikä ...