maanantai 23. lokakuuta 2017

The laattamies


Muuttovalmiissa talossa kaikki tekijät tulevat talopakettitoimittajan kautta. Tämä seikka jännitti jonkun verran etukäteen. Että minkäköhänlaista jamppaa kohdalle osuu? 

Ennen kuin valitsimme Design-Talon, kävimmekin avoimissa taloesittelyissä katsomassa useampaa valmistuvaa taloa nimenomaan sillä silmällä, miten viimeistely oli hoidettu. Pääsääntöisesti jälki oli siistiä, mutta yhdessä espoolaisessa kohteessa laatoituksen jälki oli sellaista, että hieman hirvitti. Valitsimme omaan taloomme seinälaataksi hieman epäsäännöllisen, käsintehdyn näköisen laatan vähän silläkin perusteella, että se antaisi anteeksi pienet epätasaisuudet saumanpaksuudessa ja tekijän käsialassa.


Mutta pelko oli täysin aiheetonta! Meidän laatoittajamme Jevgeni Tiisler teki todella huolellista ja tarkkaa työtä. Pisteenä iin päälle on kaikki ulkokulmat on nakerrettu jiiriin, mikä tekee lopputuloksesta kertakaikkiaan kauniin. "Minä katson näitä vain hetken, mutta te katsotte näitä laattoja monta monta vuotta, siksi haluan että on kaunis"  KIITOS!


Pikakurkkaus tiloihin ennen kalusteita. Tällä khh-wc-puolella vesieristys ylettää 140 cm asti, samoin laatoitus. Seinustalle sijoittuvat pyykkikoneet sekä allaskaluste peilikaappeineen.
Pesuhuoneen puolella laatat luonnollisesti kattoon asti. Myös suihkut on asennettu, kaikissa on sadesuihku, käsisuihku sekä alajuoksuputki, aika perussettiä Hansgrohen mallistosta.


Setti (hana, laatat, kalusteet) on sama myös alakerran pikkuvessassa. Täältä puuttuu vielä suihkuseinä tuota kaapistoa suojaamaan. Käytännössä tämä suihku lienee vain koiranpesua varten.Seinät: Masia 7,5 x 30, 1:2-tiililadonnassa, osassa tiloja yläreunassa kapea Torello-boordilaatta
Lattiat: Concept Greige 10 x 10
Kalusteet: KVIKistä allas, Mano-kaapisto, peilikaappi valoineen sekä taso valkolakattua tammea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotitalolla ilahdutaan kommenteista!

Terkkuja taloesittelystämme

Tämän illan FAQ: Mikä tämä lattia on?  Timberwisen harjattu ja extrememattalakattu Select-tammiparketti Nordic-sävyssä. Mikä ...