perjantai 20. lokakuuta 2017

Melko lailla valmis


Se alkais kuulkaa olla valmis! Tänään talo virallisesti luovutettiin Design-Talolta meille. Suojapaperit on kuorittu lattioilta pois, pikkasen näytettiin vielä imuria ja moppia lattioille. Kaikki listatkin ovat jo paikoillaan. Luovutuksen yhteydessä puutelistaan kirjattiin muutamia pikkujuttuja, muunmuassa sadevesiputkea puuttuu yhdeltä kulmalta metrin verran ja keskuspölynimurin imuputkea ei ole näkynyt missään... samoin sisäpuolelta oikeanvärinen pääovikin ehti jo tontille ja se käydään vielä vaihtamassa vääränvärisen tilalle.


Villen raksalippis ja hanskat ovat menneet aikamoisen mankelin läpi viimeisen kahdeksan kuukauden aikana. Vaikka unettomia tai ainakin hyvin lyhyiksi jääneitä öitä on rupeamaan mahtunut, on kaikki sujunut enemmän kuin hyvin. Täysin aikataulussa, täysin budjetissa sekä hyvällä työnjäljellä ja ammattiylpeydellä tehtynä. Tarkkoja ollaan oltu, mutta tässä kohtaa hymyilee ainakin (vielä) tyytyväinen asiakas.

 Nyt odotellaan enää takaneduspellin asentajaa leventämään pellin aukkoa sen verran, että sujahtaa oikealle paikalleen - ei ole kuin muutamasta sentistä kiinni. Sen jälkeen onkin vuorossa käyttönottokatselmus, muuttolupa ja muutto!4 kommenttia:

Kotitalolla ilahdutaan kommenteista!

Terkkuja taloesittelystämme

Tämän illan FAQ: Mikä tämä lattia on?  Timberwisen harjattu ja extrememattalakattu Select-tammiparketti Nordic-sävyssä. Mikä ...