sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Ihastelua ja chillailua


Taas on muutamassa päivässä tapahtunut raksalla paljon asioita. Timpurit tekevät pitkää päivää, ja mikäs siinä, valoisat kesäillat. Isolle parvekkeelle on asennettu nyt lasiovet ja vihdoin pääsin sisäkautta tsekkaamaan, mitkä ovat  näkymät! Kyllä mun kelpaa ensi kesänä tällä sun deckillä loikoilla.


Design-Talon työmaapäällikkömme Pekka kävi tsekkaamassa pari pientä korjausta vaativaa kohtaa. Yhdet vesiputkinousut on piikattava ja siirrettävä muutama sentti, että mahtuvat väliseinän sisään ja yhden väliseinäpätkän kohdalla hieman epäselvyyksiä siinä, mitä siinä pitäisi olla. Ei mitään massiivisia mokia, vaan ehkä enemmän harmillisia sattumia. Pääasia on se, että ne havaitaan ja hoidetaan huolella kuntoon. Samalla mitattiin alapohjana toimivan betonilaatan kosteus. Lattiaanhan on valussa laitettu muutama etäluettava kosteusanturi juuri tätä varten. Kuivuminen on edistynyt ihan odotettavissa olevaa tahtia.


Sisäkattolevyjen asennusta varten tarkistimme vielä sentilleen kattoihin upotettavien ledien sekä valaisinrasioiden paikat. Tässä on meidän ruokapöytää simuloiva set-up.


Huhtikuisen elementtiasennuksen jäljilta raksalla on lojunut kymmenittäin nostoliinoja. Kesäpäivän projektina poikamme teki niistä kiipeilyseinään terassin kulmaan.


Ja osasta liinoja punottiin kätevä raksakeinu chillailuun!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotitalolla ilahdutaan kommenteista!

Terkkuja taloesittelystämme

Tämän illan FAQ: Mikä tämä lattia on?  Timberwisen harjattu ja extrememattalakattu Select-tammiparketti Nordic-sävyssä. Mikä ...